Ingatlan értékesítési tanácsadás

Tudod, hogy kell eladni egy ingatlant?

Persze, nem kell más hozzá, mint egy ingatlan, pár fotó és egy hirdetés szöveg.

Valójában igen. Emlékszel?... amikor még újságban hirdettél anno, fotó sem kellett! Milyen szép idők voltak, ugye? De, a helyzet mára megváltozott. Nem használunk tárcsázós telefont, sem papír alapú újságokat nem olvasunk gyakran és sokszor rengeteg teendőnk van, amit 10 éve el sem tudtunk volna elképzelni. Manapság Google naptárt használunk, és számtalan applikációt a mobil telefonon.

Minden változik, miért ne változna az ingatlan értékesítés folyamata is?

Ingatlanértékesítőként megannyi változóval találkozunk nap, mint nap, ami jártassá tesz minket ezen a folyamatosan változó szakterületen. A megszerzett tapasztalatok átadásával sok ügyfélnek tudunk segíteni, hogy minél előbb átélhesse a sikeres eladást. Mert gondolom, ez a célod. Mindegy, hogy miért szeretnél megválni egy ingatlantól, legyen az egy új álom beteljesülése vagy egy befektetés, a lényeg a siker.

Hogyan segítek?

Tanácsadóként támogatom a hozzám fordulókat

  • értékbecsléssel
  • ingatlan fotók készítésével
  • hirdetési szöveg megírásával
  • ingatlanjogi információkkal.

Nem minden eladónak van szüksége ingatlan közvetítésre, de egy támogató tanácsadói közreműködéssel hatalmas előnyre tehetsz szert. Versenyképes leszel, és kitűnik majd hirdetésed a sok egyforma eladó ingatlan közül.

A tanácsadás jutalékmentes?

Igen, a tanácsadás jutalékmentes. Vagyis az ingatlant te adod el, azzal a tanácsadói támogatással, amit egy egyszeri díj megfizetése mellett érhetsz el.

Mi tartalmaz az értékesítői tanácsadás?

Személyes találkozó során átbeszéljük a támogatás lépéseit. Biztosan számíthatsz arra, hogy kapsz egy értékbecslést, használható és előnyös a fotókat, egy ütős hirdetési szöveget, sőt egy 1 órás értékesítői tanácsadáshoz is hozzájutsz. Mivel minden ingatlan más paraméterekkel rendelkezik, így a tanácsadói szolgáltatás árát egyénre szabva adom meg. A tanácsadói csomagok a tartalomtól függően 150 000 forint összegtől indulnak. Közvetítői jutalék pedig nincs. Az értékesítési folyamatot te menedzseled, így az ingatlanod eladási ára, jutalékmentesen hozzád kerül.

Tetszik az ajánlat? 

Töltsd ki az űrlapot és máris közelebb kerültél ahhoz, hogy megelégedve, hasznos információk birtokában eladd ingatlanodat közvetítői jutalék nélkül.