Székesfehérvár

4in1 családi ház, belvároshoz közel, csendes utcában, virágos kerttel és üzlethelyiséggel


Nézd meg a virtuális bejárást!

Székesfehérváron - 4in1 családi ház, belvároshoz közel, csendes utcában, virágos kerttel és üzlethelyiséggel eladó

A belvároshoz közeli ingatlan kitűnő lehetőség generációk együttélésére, vagy befektetésre.  Nézd meg először virtuálisan ezt a házat – az otthonod kényelméből bejárhatod zegét-zugát! 

Nem baj, ha nagy a család, mert 3 különálló lakás van a házban és ha családi bizniszben gondolkodsz, az 50 négyzetméteres újszerű, két irányból megközelíthető épület erre is ad lehetőséget. 

Ha hitelt szeretnél, (szólj, intézzük) és ha nem akarod a fizetésedből törleszteni, akkor a 3 lakásból kettőt ki is adhatsz, így jól jársz, mint újdonsült befektető. (Csak szólok, az egyik lakás bérlője megvan!) 

Még egy jó hír: az épület a folyamatos fejlesztésnek és állagmegóvásnak köszönhetően tökéletes állapotban van. Rövid határidővel költözhetsz, csak vidd a kedvenc fotelodat és a tévédet, hogy már a kipakolás után élvezhesd az új otthont.

Kíváncsi vagy a tényekre is?

A telek mérete 993 nm és két irányból megközelíthető. Fő közlekedési útvonal pár percre elérhető. Belső, családi házas utca, így a város zajától mentes. A ház előtt is parkolhatsz, de tágas udvar is rendelkezésedre áll. 

A földszinti lakás 68 négyzetméter, a ház, 1971-ben, elsőként épült része.  Helyiségei: Előszoba, konyha-étkező-nappali egy térben, kamra, fürdőszoba WC-vel és két lakószoba. 

Erre épült az emeleten egy külön bejáratú 69,5 négyzetméteres lakás, 1983-ban. A lakást jelenleg bérlők lakják és 190 ezer forint + rezsi havi bérleti díjért bérlik, akik eladást követően szívesen maradnának, így az ingatlan vételével egy időben azonnali bevételi lehetőséget is jelent az új tulajdonosnak. Természetesen ha más terveid vannak, rugalmasan állunk hozzá. 

Az emeleti lakás külső, épített kőműves lépcsőn közelíthető meg. Helyiségek: Előszoba, közlekedő, nagy konyha, fürdőszoba és WC, kamra, 2 és fél szoba. Ez a lakás közepes állapotú. Külön közművekkel rendelkezik.  

A harmadik lakás 74,5 négyzetméter + a 7 négyzetméteres terasz, 2000-ben épült az eredeti, földszinti lakás folytatásaként, ahol a praktikus alaprajznak köszönhetően a következő helyiségeket alakították ki: Előszoba, konyha és étkező egy térben, fürdőszoba WC-vel és 3 lakószoba. A beépített bútorok a lakás tartozékai.

A negyedik egység egy 2016-ban épült üzlethelyiségként működő szalon. Ennek területe 50 négyzetméter, és a következő helyiségek találhatóak benne: Előszoba, közlekedő, fürdőszoba WC-vel, konyha és étkező, két szoba és garázs. Az üzlethelyiség a Palotai útról gyalog is megközelíthető egy biztonságos, kiépített gyalogúton. Ez a 33 méteres út az ingatlanhoz tartozó terület. 

Most jönnek a száraz műszaki adatok:

A betonsáv alapra épített lakóház teljes hasznos alapterülete 210 nm, összesen 7 és fél szobával rendelkezik. A legkorábbi rész B30 falazó blokkból, míg a későbbi már 38 Porotherm falazóból épült. A családi ház, teljes felújításon esett át, így az elektromos réz vezetékeken, műanyag, redőnyös ablakokon kívül szigetelést és egybefüggő vakolást kapott. További részletes információt kérésre küldök.

Az összes felépítmény a hatályos jogszabályok betartásával épült. Mindegyik lakásnak külön bejárata van, mindegyik lakás közműveihez külön mérőóra tartozik. A kiadhatóság szempontjából komoly lehetőséget jelent éves 6-7 millió forintos adózás utáni bevétellel számolva. Az ingatlan egy helyrajzszámon található, a telek nem megosztható, ám  ügyvéd bevonásával történő használati jogmegosztási megállapodás készíthető, így az ingatlanok egyes részei külön is értékesíthetőek. 

Virtuális bejárás. Ezt ne hagyd ki!

Kiköltözés: 3 hónap 

Hitelezhető! Kedvezményes lehetőségekkel kapcsolatban független pénzügyi tanácsadói partnerünk azonnal rendelkezésre áll. 

Nálunk tényleg mindent megkapsz egy helye: Ingatlan fotózás, 3D bejárás készítése, energetikai tanúsítvány, biztosítás, ügyvéd. Komolyan vesszük a szolgáltatást!

Irányár: Az ingatlan (3 lakás és egy üzlethelyiség) irányára: 148 800 000

A lakások külön is megvásárolhatóak. Részletekért keress meg telefonon vagy e-mail üzenetben. 

Az ingatlan kizárólagos megbízásban csak a Vikingatlan portfóliójában érhető el. 

viktoria@vikingatlan.com

+36302432597


Fotógaléria