Székesfehérvár társasház első emeleti lakás eladó

Székesfehérváron három lakásos társasház első emeleti lakása eladó. Az ingatlan a belvároshoz közel, csendes utcában található. 

Az ingatlan első emeleti lakása 1983-ban épült, mely külön bejáratú, külső lépcsőn közelíthető meg. Jelenleg bérlők lakják. A bérleti díj 170 ezer forint + rezsi, így könnyen kalkulálható bevételi forrást jelenthet, amennyiben befektetői céllal kerül megvásárlásra. 

A lakás helyiségei: Előszoba, közlekedő, nagy konyha, fürdőszoba WC-vel, kamra, 2 és fél szoba. Ez a lakás jelenleg közepes állapotú, redőnnyel és klímával rendelkezik, kandalló kiépítésére is van lehetőség. A társasházzá minősítés jelenleg folyamatban van. A közművek mérőórái mindegyik lakás esetében független elszámolásra adnak lehetőséget. 

A mellékelt alaprajz alapján tájékozódhatnak a kedves érdeklődők, mivel a bérleményt jelenleg bérlők lakják. Fotót  természetesen kérésre küldök. 

A betonsáv alapra épített ház teljes hasznos alapterülete 260 nm, melyből az emeleti lakás 69 nm. A családi ház korábban teljes felújításon esett át, így megújult az alábbiak szerint:

- a teljes elektromos hálózat kicserélése korszerű réz vezetékekre

- műanyag redőnyök kerültek felszerelésre

- egybefüggő hőszigetelést és vakolást kapott a ház 

- cserepes lemez tető héjalás került a tetőre.

Az emeleti lakáshoz kert nem tartozik, az utcáról szeparált kiskapun keresztül, biztonságos, épített kőműves lépcsőn közelíthető meg. Az épület a folyamatos fejlesztésnek és állagmegóvásnak köszönhetően tökéletes állapotban van. Parkolási lehetőség az utcán. 

További részletes információt kérésre küldök. 

Kiköltözés: 3 hónapon belül. 

Hitelfelvételben gondolkodsz? A megújult Csok feltételeivel és további kedvezményes lehetőségekkel kapcsolatban független pénzügyi tanácsadói partnerünk azonnal rendelkezésre áll. 

Irányár: 44 millió forint

A részletekért és további információkért ne tétovázz, hívj most a megadott telefonszámon! 

+36 30 243 2597