Luxus villák San Sebastian-ban, Spanyolországban

Felújítandó Villa Empuriabravan

COSTA BRAVA - Spanyol Ingatlanok

Empuriabrava egy üdülő, amely a Costa Brava nevű partvidéken, Spanyolország északi részén található. A város Girona tartományban, a katalán régióban helyezkedik el, és a közeli Empúries régészeti területtel is szomszédos.

Empuriabrava híres a gyönyörű tengerpartjáról, amely finom homokkal és kristálytiszta vízzel vonzza a látogatókat. Az itt található strandok ideálisak a pihenésre, napozásra és a vízi sportokra valamint kiváló lehetőségeket kínál a vitorlázás, a szörfözés, a búvárkodás és más vízi tevékenységek szerelmeseinek.

A városrész számos szállodája, apartmanja és üdülőközpontja közül választhatnak az ide látogatók, így mindenki megtalálhatja az igényeinek és pénztárcájának megfelelő szállást. A turisztikai infrastruktúra fejlett, és számos étterem, kávézó, üzlet és szórakozóhely várja a vendégeket.

Empuriabrava történelmi és kulturális vonzerővel is rendelkezik. Az Empuries régészeti terület a város mellett található, ahol az ókori görög és római romokat lehet felfedezni. Ez a terület jelentős történelmi értéket képvisel, és izgalmas betekintést nyújt az ókori civilizációk életébe.

A város központjában található a híres Empuriabrava kikötő, ahol luxusjachtok és más hajók láthatók. A kikötő területén sétálva számos üzletet, éttermet és bárt találhatunk, ahol kellemes időt tölthetünk.

Kihagyhatatlan vonzó üdülőhely, mivel kiváló lehetőségeket kínál a tengerparti pihenésre, a vízi sportokra és a kulturális felfedezésekre egyaránt. A gyönyörű táj, a tiszta strandok és a gazdag történelmi örökség kombinációja teszi ellenállhatatlanná és egyedülálló úti céllá.

Photo by Laszlo Bodor


Fotógaléria