Kiadott ingatlan Budapest XI. kerület 61 nm

KIADVA

Budapest XI. kerület, világos, első emeleti lakás, hosszútávra kiadó

A 61 nm-es, tiszta, két szobás lakás frissen festve, teljes bútorzattal, felszerelt konyhával várja az új bérlőket. A lakás 3 fő részére nyújt elegendő teret, macska vagy kisméretű kutya is hozható.

Helyiségek:

Előszoba beépített szekrénnyel, két egész szoba, fürdőszoba és külön WC helyiség, konyha és étkező, kamra valamint erkély.

A szobák parkettával, a többi helyiség padlólappal burkolt. A szobák és az étkező világosak, az ablakok redőnnyel felszereltek. Szekrény, heverő és nyitható ülőgarnitúra valamint fotel, és újszerű tv készülék, szolgáltatással együtt az albérlet része. A meleget gázkonvektor adja.

A konyhában kerámialapos tűzhely, páraelszívó, étkező bútor és konyhai eszközök, edények igény szerint használhatóak. A kényelmes méretű kamrában polcok és hűtőgép áll rendelkezésre.

A fürdőszoba zuhanyzóval, mosdóval, mosógéppel felszerelt. A villanybojler éjszakai árammal működik.

A tágas erkélyről csodálatos kilátás nyílik a Sas-hegyre.

Bérleti díj: 200.000 Ft / hó + rezsi költség

Kaució: 2 havi bérleti díj, mely a szerződéskötéskor esedékes

Rezsi költség: kb. 45 ezer forint havonta, mely tartalmazza a 17 250 forint közös költséget is. Középső lakásként, könnyedén kifűthető.

A közművek külön mérőórára vannak kapcsolva. A szemétszállítás 3000 forint egy félévre.Itt kezdődhet a szöveged. Kattints ide, és kezdheted is az írást. 

A társasház elhelyezkedése kiváló. A közelben óvoda, bölcsőde, iskola található. Gyógyszertár, orvosi rendelő, üzletek 500 méterre érhetőek el. A Budaörsi út közeli lakás rendezett társasházban található, tiszta lépcsőházban és kedves szomszédokkal. Kerékpár tároló a lépcsőházban a lakók számára biztosított.

Parkolás: közterületen, ingyenes. Mindig van parkolóhely a ház közelében.

Buszmegálló 250 méterre található, a Budaörsi úton. Megállnak a 108E, 139, 140, 140A jelzésű buszok.

Költözés: a lakás azonnal költözhető.