Photo by Laszlo Bodor
Photo by Laszlo Bodor

Empuriabrava Villa

Empuriabrava a "spanyol Velence" egy bájos lagúnaváros, Barcelonától 150 kilométerre a Costa Brava-n. 

El tudod magad képzelni kék tenger mellett, napfényben, nyugalomban - mindennap a csodás mediterrán ízeket élvezve? Ha igen, van egy ötletünk számodra!

Téged vár egy 4 szobás villa Spanyolországban, Empuriabrava-n!

Ez az ingatlan akkor is megfontolásra méltó, ha van egy kis befektetendő tőkéd, és biztos hozamot szeretnél ingatlan kiadásból. Látod magad előtt a képet, ahogy nagyot sóhajtva időnként útnak indulsz, hogy megnézd az ingatlan aktuális állapotát, beszélj a bérlőkkel - és mellesleg eltölts néhány napot Te is ebben a csodás környezetben? Na ezekért a "munkakörülményekért" nem fogunk sajnálni!

De most nézzük meg, hogy pontosan mit is tud ez az ingatlan.

Először is, nem árulunk zsákbamacskát: némi felújítás ráfér. De ennek is van előnye: a saját ízlésed szerint és saját tempódban újíthatod fel. Azt is figyelembe tudod venni, hogy te magad akarsz benne élni, vagy kiadásra szánod. És nyilván az ára is kedvezőbb így.

A telek

A telek mérete ideális: 728 nm. Nem tart sokáig a gondozás, és van helyed a kinti időtöltéshez. Egyébként dupla a telek, száraz  a kert.  Ez a környező ingatlanoknál mind hiányzik. A kertben gyümölcsfák is találhatók. Akár még úszómedencét is építhetsz!

Apropó: ha megkötöttük az üzletet, és utána meglátogatlak, megkínálsz a saját kertedben termett gyümölcsökből?

A helyiségek:

A villa alapterülete 156 m2, egy szinten. Konyha, étkező, nappali, két fürdőszoba, négy hálószoba, (száraz) pince. A tornác és terasz a kerttel közvetlen kapcsolatban áll. A 10 nm-es garázs a ház részét képezi. Külső feljárón közelíthető meg a tetőn kialakított napozó.

Jöhet a család, jöhetnek a vendégek! Sőt! A ház kialakítása, statikai állapota megfelelő ahhoz, hogy több lakásos apartmanként is biztosítsa számodra a megtérülést - akár azt is megteheted, hogy egyik apartman a tiéd, a többit kiadod!

A környék

A környék csendes, remek lehetőséged van a pihenésre. A központ 500 méterre van csupán, de belső utca lévén, a forgalom csekély.

Spanyolországi irodával történő együttműködésünk lehetővé teszi a gördülékeny, teljes körű és profi ügyintézést.

Többet szeretnél tudni? Ne habozz, egy telefon semmibe sem kerül, de ez a lehetőség még egy kávézást is megér! Hívj, várom jelentkezésedet! 

Ambrus M. Viktória: +36 30 243 2597

Irányár: 529.000 € ( egy átlagos óbudai családi ház ára)

A legfontosabb kérdés még hátra van: Te milyen nevet adnál ennek a villának, miután megvásároltad?

A fotógalériához görgess! Fotógaléria