Balatonalmádi Családi ház

Te lakóhelynek vagy befektetésnek választanád ezt a Balatonalmádi ingatlant?

Balatonalmádi… az egyik leghangulatosabb Balaton parti városban élni kiváltság. Nézd meg ezt a házat, ha már jártál erre, akkor ismerős lesz a vörös kő lábazat. Az ára azért ilyen kedvező, mert néhány területen ráfér a felújítás. De nézd ennek az előnyeit: olyanra alakíthatod, amilyenre szeretnéd. Akár a tetőteret is beépítheted, ha nagy a család. Ha nem köt helyhez a munkád, vagy épp a környéken találtál új munkahelyet, akkor ne habozz felhívni, és megnézni az ingatlant. Tudod, hogy kik lesznek Neked a leginkább hálásak? A gyermekeid! Akiket akkor viszel strandra, amikor jólesik…

De nézzük meg, hogy mi a helyzet akkor, ha befektetési ingatlant keresel. Az övezeti besorolás (LKe-9) valamint a HÉSZ iránymutatásai alapján, több önálló rendeltetési egységet is, és ezzel együtt szállás rendeltetésű ingatlant is létesíthetsz az összközműves telken. Mondanom sem kell, hogy ma már nem csak a nyári szezonban szállást keresőkre lehet építeni, hanem a közelség miatt veszprémi munkahelyeken dolgozókat is számításba lehet venni. Ha jó helyre akarsz befektetni, ne habozz, hívj!

Néhány száraz adat:

Az épület 1970-ben épült terméskőből és B30-as téglából. Most az alsó szinten kiszolgáló helyiségek vannak, három egymásból nyíló (7,5 nm, 12 nm és 21 nm) helyiségben kapott helyet a gázkazán, vegyes tüzelésű kazán és a bojler. Itt a belmagasság 2,08 m.

Az emeletre kő lépcsőn jutunk fel, ahol egy fedett terasz fogad. Itt még esőben is tudsz kávézni.

Innen jutunk a házba és a padlástérbe. Az emeleti lakrész helyiségei: előtér/étkező: 13 nm, két darab külön nyíló szoba: 20 nm, konyha: 9 nm, kamra: 3 nm, fürdőszoba: 4 nm, WC: 1,3 nm. Belmagasság 2,68 nm. A padlástér beépíthető – ezt már feljebb említettem.

A telken kb. 40 nm-es szabadon álló melléképület/garázs található. A tulajdoni viszonyok rendezettek, azonnal birtokba vehető, per és tehermentes. Az épületek az ingatlan-nyilvántartási térképen feltüntetésre kerültek.

Most már tényleg nincs más hátra, hogy hívj, és nézzük meg az ingatlant, hogy el tudd dönteni: Te lakóhelynek vagy befektetésnek választanád ezt a Balatonalmádi ingatlant?

Irányár: 89,5 millió forint

+36 30 243 2597

Fotógaléria